0
0

Părinte, am și eu o nelămurire. Eu deobicei sunt o fire care mă las dusă de vânt (caracter slab) iar oamenii din jurul meu au observat lucrul acesta, și foarte multe persoane și chiar rudenii s-au folosit de aceasta slăbiciune a mea. Eu nu mi-am dat seama decât foarte târziu de acestea, având încredere în oameni, făcând unele lucruri chiar rele, dar îndemnată de ei, fără să-mi dau seama pe moment, dar după aceea stăteam și analizam situația și îmi părea rău. Totodată și pe altă parte aveam o durere în suflet pentru că dându-mi seama că am fost trasă pe sfoară, și nu reușesc să-mi revin și să uit, îmi vine să plâng tot timpul fără să mă opresc, mă simt neajutorată. După toate acestea, eu fiind la strâmtoare cu anumite probleme, am dorit să mă ajute din acele persoane dar niciuna nu a sărit, mai mult alungându-mă și batjocorindu-mă. Vă rog dați-mi un sfat și un Acatist sau o rugăciune de liniștire și pentru cei care aduc pagubă și lipsuri în familii.  Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0
Dragă soră, Tot celui ce cere de la tine, dă-i, porunceşte Domnul. Noi trebuie să-i ajutăm pe cei care au nevoie de ajutorul nostru, necătând la faptul cum ne vor răspunde mai apoi ei la acest ajutor. Mila este o fiică a iubirii. Mila ca şi coborâre la celălalt. Tot Domnul ne spune Milă voiesc, dar nu jertfă! Ceea ce faceţi pentru aproapele să fie din dragoste şi fără a vă  aștepta  la răsplată de la el, răsplata să o aşteptăm doar de la Domnul. Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui. A avea milă înseamnă a purta inima lui Hristos, Cel ce este mult prea milostiv. Altfel cum s-ar putea explica că încă mai există, încă n-a pierit o lume în care mizeria şi imoralitatea au atins cote maxime? Mare trebuie să fie mila Domnului de a putut răbda pe omul care a uitat cu totul ce este mila! Deci haideţi mai bine să-l urmăm pe Dumnezeu în cele sfinte, decât să ne contaminăm de la răutatea existentă. Nu prea cunos eu aşa un acatist pe care-l doriţi d-ră, dar cred că Acatistul Preasfintei Stăpânei noastre Născătoare de Dumnezeu „Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”   ar fi foarte potrivit. 

Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ești izvorul milei, învrednicește-ne și pe noi milostivirii Tale.
Prot Victor Mihalachi
A avea milă înseamnă a purta inima lui Hristos, Cel ce este mult prea milostiv. Altfel cum s-ar putea explica că încă mai există, încă n-a pierit o lume în care mizeria şi imoralitatea au atins cote maxime? Mare trebuie să fie mila Domnului de a putut răbda pe omul care a uitat cu totul ce este mila! Hristos a avut milă de văduva ce-şi îngropa fiul şi i l-a înviat.
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.