0
0

Bună seara, părinte. Am o familie fericită, o fetiţă de 6 luni şi un soţ blând şi iubitor. Problema constă în faptul că soţul meu este departe de Sfânta Biserică, nu îi pot impune ca să nu avem relaţii în timpul alaptării. Cum să procedez? Dumnezeu să vă întărească.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. E rău că nu poate și bărbatul să alăpteze. Că avea acum să spun să îl lăsați pe el. Dar păcat că nu alăptează și el. Să înțeleagă că nu numai sexul e în această viață. În fine. Domnul cu el. Pentru dumneavoastră ce sfat ar fi. Vorbiți cu duhovnicul. Știți ce e important acum? Nu să opriți măgarul de la iesle ci să îl faceți să înțeleagă că ceea ce e în iesle mai poate să rămână și pe mâine. Nu e neapărat să fie totul consumat azi, că nu se termină ce e în iesle. Ce e în iesle e pentru el. Nu fac nici o comparație între bărbat și măgar, Doamne ferește. Deși dacă ar fi vorba despre mine poate că aș faci-o. Deci soțul trebuie să înțeleagă că atunci când e vorba de suflet, apăi numai de suflet e vorba, și când e vorba de trup, apăi de trup e vorba. Nu se amestecă trebuințele trupului cu cele ale trupului și invers. Dar pentru a putea să-i lămuriți acestea va trebui încetul cu încetul să-l apropiați de duhovnic. Încercați să discutați această întrebare cu duhovnicul dumneavoastră și vedeți cum se poate o încreștinare a așa numitului „creștin”. Sau mai bine o domesticire în primul rând a animalului din el și apoi a poftelor care îl stăpânește. Noi și mai puțin decât duhovnicul vă putem ajuta. Poate dacă vă recomand să-i dați să citească care sunt riscurile femeii în această perioadă, dar nu numai a femeii ci și a copilului. Dar puteți să încercați și aceasta. Aceste lucruri le găsiți pe internet.

Cu dragoste frățească vă dorim răbdare, nădejde și credință. Aveți mare nevoie. Dar aveți grijă să nu stricați bunătatea soțului, dacă spuneți că o are.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.