Clipul viral pro-homosexual: Cum manipulează gruparile gay copiii în aplauzele mass-media

Căsătoriile între persoane de acelaşi sex nu sunt un subiect prea comod pentru mulţi dintre adulţi. Un băieţel a avut însă o reacţie foarte amuzantă. Pe Internet circulă zilele acestea un filmuleţ (din fericire, clipul a fost retras de pe youtube, ca urmare a unei reclamatii privind incalcarea drepturilor de autor care surprinde reacţia unui băieţel care întâlneşte pentru prima oară un cuplu de homosexuali.

După ce face teoria cuplurilor formate din soţi şi soţii, când află că stă de vorbă cu doi soţi „căsătoriţi unul cu altul”, puştiul este deopotrivă surprins şi interesat:

„Sunteţi amândoi soţi? Sunteţi căsătoriţi unul cu altul?!? E amuzant! Mereu văd soţi şi soţii, dar asta e prima dată când văd soţi şi soţi. Asta înseamnă că vă iubiţi? Sunteţi cam la fel”, a spus băieţelul puţin nedumerit. Realizând că are de a face cu ceva ce depăşeşte în oarecare măsură cunoştinţele sale de până atunci, copilul face ce ştie mai bine şi merge la joacă, invitându-i şi pe cei doi soţi să i se alăture.

www.realitatea.net

Notă razbointrucuvant.ro:

Iata inca un caz tipic de viral internautic ce se raspandeste cu viteza fulgerului, dovedind din plin cat de lipsita de discernamant a devenit opinia publica globala si cat de politic corecta a fost obligata sa fie.

Ce poveste ne vinde viralul de fata? Ca un copil, nu-i asa, tabula rasa in privinta prejudecatilor sociale, are o reactie spontana in fata unui cuplu de gay. Cum ar veni, adicatelea, copilul fata cu un cuplu de sarmani perversi reactioneaza spontan. Si care e reactia, zice-se, spontana? Ca cei doi „se iubesc”. Deci, asadar si prin urmare, la gunoi cu „prejudecatile”, traiasca iubirea, adica homosexualitatea, si hai cu drepturile la casatoria gay.

Esentialul, miza, aici, este inducerea ideii ca avem o reactie SPONTANA a unui COPIL. Pentru ca asta ar insemna, tradus din film in scenariu, ca, de fapt, reactia naturala, nefortata, a omului in fata homosexualitatii, este a o recunoaste drept un lucru FIRESC, NATURAL, al „iubirii”.

Asta e filmul, asta e scenariul.

Si ar fi trebuit sa fie vizibil oricarui om dotat cu capacitatea minimala de a gandi. Pentru ca niciun om care are aceasta capacitate nu poate primi drept fireasca aceasta poveste. Nu exista copii tabula rasa, nu exista copii care sa aiba reactii spontane fata de astfel de subiecte. Ba, daca exista, atunci ei ar reactiona exact invers, ceea ce abia atunci ar insemna firesc: ar ramane blocati in fata anormalitatii si ar respinge ideea de casatorie intre doi barbati, pentru simplul motiv ca ar sti ca mami si tati sunt doua chestii diferite, heterosexuale!

Deci oricum ar fi reactia, niciodata nu ar proveni dintr-o spontaneitate care s-ar afla dincolo de normele sociale elementare, familiale, si niciodata nu s-ar manifesta dincolo de experienta concreta a vietii sale, oricat de redusa ca ani ar fi aceasta. Copilul, asadar, ar reactiona in functie de bagajul de norme si de situatii inmagazinat pana la varsta incidentului filmat.

Reactia pozitiva a copilului din filmul respectiv nu are decat o singura explicatie: copilul joaca scena pentru ca asa a fost invatat sa o faca. Fie in mod explicit, fie in mod indirect, fie reactioneaza prin prisma materialelor despre homosexualitate care circula deja prin unele scoli publice din occident, fie pentru ca asa a fost dresat de cuplul gay care il filmeaza.

Sigur insa ca nimeni „de pe net” si din mass-media romaneasca nu s-a gandit sa se revolte fata de situatia josnica in care gay-ii pun copii, indoctrinandu-i si folosindu-i drept munitie in razboaiele lor murdare si agresive. Ne gasim timp si energie sa ne revoltam si sa sarim in sus cand auzim de religie in scoli, insa cand vedem un copil victima a homosexualilor, atunci aplaudam!

Apropo de indoctrinare… Care credeti ca ar fi fost reactia mass-media daca acelasi copil, lasat in mod spontan sa creasca intr-o societate normala, intr-o scoala normala si intr-o familie normala, ar fi reactionat negativ si scarbit fata de acelasi cuplu gay? Nu care cumva am fi auzit un cor de urlatori si de revoltati care ar fi acuzat indoctrinarea copilului cu prejudecati? Ba bine ca da, nimeni nu ar fi acceptat ca reactia copilului ar fi fost spontana, toti ar fi acuzat institutia familiei, traditionalismul si crestinismul.

Vai noua!

Una peste alta, povestea viralului pro-homosexual arata iarasi capacitatea incredibila a internetului de a tampi oamenii si de a ii nauci total de cap, transmitandu-se lucruri croite cu ata din cea mai alba mai rapid decat oricand.

www.razbointrucuvant.ro