SARUT MIINA PARINTE!!!

0
0

Părinte, mă întâlnesc cu cineva deja de 4 ani, ţin foarte mult la el, m-am deprins cu el, dar el este căsătorit, are doi copii, iar soţia lui e plecată peste hotare şi nu se prea împacă. E mai mare decât mine cu 18 ani. Este păcat că sunt cu el, şi daţi-mi vă rog un sfat ce să fac mai departe că sunt tare încurcată, fiindcă nu pot să plec de lângă dânsul? Mulţumesc.

  • You must to post comments
0
0

Dragă Snejana, este păcat de moarte, păcat, care vă garantează 100% iadul la amândoi. În primul rând, preacurvia în care trăiți, o să vă aducă mustrare de conștiință pentru toată viața Dvs. de mai departe. În al doilea rând, oricum nu s-ar aranja situația, Dvs. oricum o să suferiți. În situația în care Dvs. o să rămâneți cu el, toată viața o să aveți mustrări de conștiință pentru faptul că ați despărțit o familie. În situația în care o să continuați tot așa, o să fiți totdeauna o a doua în garemul lui. Și chiar dacă o să rămâneți împreună în pofida tuturor mustrărilor de conștiință și o să despărțiți o familie, care este garanția că mâine sau poimâne dumnealui nu-și va găsi o alta cu 19 ani mai tânără ca el și Dvs. ve-ți deveni o a treia în viața lui, sau, vă va zice în genere la revedere. 

Toate acestea din perspectivă lumească. Din perspectiva Sfintelor Canoane și a Sfintei Scripturi, preacurvia este încălcarea uneia dintre cele 10 porunci dumnezeiești, care se pedepsește cu 14 ani oprire de la Sfânta Împărtășanie. Tot sfânta Scriptură ne spune să nu ne înșelăm: Desfrânații nu vor moșteni Împărăția Cerurilor. Toate acestea presupun că Dvs. nici fericire pe pământ nu ve-ți avea și nici raiul nu-l ve-ți dobândi! Mare păcat…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.