0
0

Bună ziua, sărut mâna părinte. Am nevoie de sfatul dumneavoastră, de 4 ani sunt cu o persoană care aproape de un an e strașnic gelos, în schimb aproape de tot atâta timp are pe alta. Eu vreau să mă duc și să nu mai fac parte din triunghiul acesta dar el nu mă lasă cu pretextul că mă iubește. Cum poate să mă iubească dacă se vede cu dânsa, se sună și când eu plec la mine acasă pe o zi ori pe wekend prima ce face o sună pe ea. Chiar nu demult m-am dus de la el pe 2 săptămâni dar el chiar din seara ceea i-a sunat, pe urmă în toată ziua mă ruga să mă întorc la el. La ce bine îl aduce toate astea, am impresia că își bate joc de mine, ori nu poate să își facă alegerea. Eu n-am să mă lupt pentru cineva în inima la care mai este cineva, de ce-mi spune că mă iubește când continuă a se vedea și a se suna cu alta. Nu înțeleg cum poate așa fi. Ori una ori alta dar nu amândouă. Și încă de multe ori i-am spus să se ducă să se spovedească să facă o spovedanie generală dar el nu face asta, chiar de se duce la spovedanie îl întreb dacă a vorbit cu preotul dar el îmi spune că nu a avut timp și totul a trecut repede. Ori se teme să-și spună păcatele deoarece știe că le va face din nou. Nu știu ce să fac. Am devenit nervoasă, depresivă… Vă mulțumesc dacă îmi puteți da vre-un sfat! Vă mulțumesc!

  • Katarina a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. După cum și singură spuneți: cum poate să spună cineva că vă iubește și să vă înșele? Sfatul nostru știi care ar fi? Nu să îl trimiți pe el la preot. Ci să mergeți împreună la același preot. Să te spovedești tu totul și să spui ce te doare și pe urmă părintele va ști cum să îl trateze pe el. Dar căutați nu să vă spovediți doar de dragul spoveditului ci să aveți un duhovnic bun care să vă ajute să vă corectați. Altfel renunțați la relația dată. Nu e aducătoare de rod binecuvântat.

Dumnezeul meu, Tu care cârmuieşti inimile oamenilor spre cele bune, cârmuieşte asemenea şi pe ale noastre şi fă ca deplina înţelegere să unească sufletele noastre.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.