0
0

Sărut mâna. Îmi doresc părerea dumneavoastră dar o voi adresa această întrebare și duhovnicului. Soțul vrea ca să plecăm în Rusia la muncă, acum lucrează în Moldova, salariu e bun dar locuim la gazdă și el îmi tot spune că cu acest salariu nu vom putea strânge de apartament, eu nu sunt deacord ca să plecăm acolo, bani mai mulți și mai multe ispite vor fi, și totul e mai scump, mi-e greu să plec de aici, nu vreu să fiu departe de părinți, dar  sunt și însărcinată, va trebui acolo să nasc dar e prima sarcină și mă îngrijorez că va fi greu de una singură fără ajutor să îngrijesc de copil prima lună neștiind nimic, și soțul fiind până seara târziu la lucru, știu că ar trebui să-mi pun nădejdea în Dumnezeu dar oricum am o frică de a pleca la bani mulți dar să scad duhovnicește. Mulțumesc anticipat.

  • viktoria a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să îți fie inima. Bine ar fi să rămâneți în liniște. Banul mult aduce neliniște. Mai ales că nu muriți de foame. Iar soțul să își amâne dorința pe timpul când deja nu vă impune la anumite riscuri. Aceasta a fost părerea noastră. Așa aș fi făcut eu. Dar să ascultați de duhovnic.

Dumnezeu să fie cu voi și să vă ajute să duceți sarcina la sfârșit. Mare este Dumnezeu și în El să îți pui nădejdea. Crede numai și toate vor fi bine.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.