Vindecare

0
0

Buna ziua, aș dori să nu publicați această întrebare ci numai răspunsul dacă binevoiți! Mesaj șters la dorința credinciosului… Orice sfat e binevenit! Vă rog din suflet să nu publicați acest mesaj, mulțumesc

  • You must to post comments
0
0

Să știți că mi-au dat lacrimile când am citit acest mesaj. Păcat că nu ați dorit să mai citească și din cititorii noștri. Poate era să adunați mai multe rugăciuni personale de pe aici. Un lucru vă spun: nu trebuie să vă fie frică de a cere ajutorul de Sus. Dacă de sus nu cereți ajutor în această lume nu aveți de la cine. Hristos a făcut atâtea vindecări. Hristos a iertat necondiționat și a vindecat fără plată. El a rămas singurul Doctor pentru noi oamenii, Care ne poate aduce chiar vindecare în trup. Ceea ce trebuie să aveți numai este: credința că vă va ajuta. Credeți scumpa mea surioară și veți primi vindecare. Și încă ceva la încheiere: trebuie de văzut și de unde a venit această încercare în trupul dumneavoastră. Ne bucurăm mult că sunteți împreună cu duhovnicul și sperăm cu toții la minunea cea de sus.

Rugați-vă cu toții pentru acest suflet care a dorit să rămână în umbră: Doamne miluiește pe roaba Ta și îi vindecăt încercările trupești, dar nu după cum voim noi ci facă-se întru toate voia Ta.

mag. Vitalii Mereuțanu

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.