0
0

Sărut mâna părinte! Am și eu o problemă. În viața de zi cu zi îmi merge doar rău. A trebuit să mă las de școală pentru că nu am mai avut bani. Și sunt zile când nu am de niciunele. Deci cum pot eu să mai cred în Dumnezeu, când viața de zi cu zi e o luptă de supraviețuire?

  • You must to post comments
0
0

Poate pentru Dumneata, o și fi fiind viața o luptă, nu și pentru mine, nu și pentru alți creștini, dragul meu! Și știi de ce? Pentru că, pentru noi, este viu cuvântul lui Dumnezeu, care spune: ”Căutați Împărăția Cerurilor și toate celelalte vi se vor adăuga vouă”! Eu, caut Împărăția lui Dumnezeu frate, caut mântuirea, caut cum să fiu plăcut lui Dumnezeu prin viața mea, iar Dumnezeu, în locul meu, poartă grijă de toate celelalte. La Dumneata, e mai greu pentru că, toate ai încercat să le faci singur. Ori, singur, la sigur nu ve-i reuși nimic. Tot ce zidește omul singur, se risipește. Privește spre exemplu, Uniunea Sovietică. Au încercat să facă o împărăție, dar fără de Dumnezeu. După cum vedeți, s-au risipit toate. Tot așa, se va risipi și Uniunea Europeană, spre care atât de aprig se rupe Moldova. Și asta pentru că, aceștia la rândul lor, vor să facă un sincretism religios… În fine, acestea, sunt alte probleme!

Fă frate un restart la viața ta. Pune-L pe Dumnezeu în capul unghiului, în capul vieții tale. Caută să faci voia Lui, iar El, la rândul Său, se va îngriji de restul. Asta nu înseamnă că trebuie să trândăvești. Asta înseamnă că trebuie într-u toate să faci voi Lui!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.