teama

0
0

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Sincer nu știu de ce trec prin aceste stări! Am palpitații bătăi de inimă mari, agitație, frica de a ieși din casă după cum v-am spus cred că am o obsesie pentru acea femeie. Am apelat și la un psiholog, dar m-ați ajuta mai mult Dvs. Psihologul mi-a spsu să o opresc eu și să îi cer ei banii și chestii de genul, dar așa o să îi dau mai multă apă la moară. O colegă de a mamei mi-a spus pentru aceasta i-am spus că mă tot simt rău că poate sunt fermecată vrăjită aceasta așa a fost și ea și când a mers la biserică și ea deschis nu știu ce carte ia spus că e fermecată mai tare mă înfricoșat să fie așa? Ce preoți pot vorbi de lucruri satanice în biserică? Într-adevăr când o văd tremur, îmi bate tare inima dar nu cred că sunt fermecată nu știu cum mă cheamă nu are nimic de la mine haine etc. doar banii care i-am tot dat. Credeți-mă că îmi sunteți singurul confident, nimeni nu știe de acest lucru dar cum mi ați scris și Dvs. cred că cel mai bine ar fi să îmi iau teama în mâni și să o ignor și să nu mă mai gândesc mereu la ea, să gândesc poztiv și să nu o mai bag în seamă că nu mă oprește doar pe mine adică toată lumea ar face la fel ce ar fi. Sper să îmi dea Dumnezeu puterea să trec peste asta la psiholog mi-a spus că e obsesie că nu am nimic și e o prostie că gândesc așa. Aștept un răspuns de al Dvs. Mulțumesc enorm!

  • You must to post comments
0
0

Sincer să fiu, nu prea vreau să vă răspund! Eu nu doresc ca noi doar pur și simplu să purtăm discuții. Nu mă interesează așa ceva! Vreau, ca să țineți cont de sfatul meu anterior și să încercați să aplicați în practică cele spuse de mine!

Scurt, clar și cuprinzător: Luați-vă în mâini! Nu vreau să fac consiliere psihologică, vreau să treceți la treabă asupra sufletului Dvs!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.