Despre canon

0
0

Sărut mâna părinte. Eu am avut canonul de „POCĂINŢĂ CĂTRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS” şi în timpul canonului am fost o seară la discotecă şi mă frământă lucrul acesta, nu ştiu am greşit sau nu… Şi e greşeală dacă în timp cel citim facem o perioadă de timp întrerupere ce trebuie să facem, să începem de la început să-l citim? Cer iertare părinte.

  • Olga Tulba a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Ei, şi acuma, dacă noi vă răspundem la astfel de întrebări, apare întrebarea dacă vă mai trebuie duhovnic! Nu e mult, până să începem mărturisirea pe net şi gata! Soră, fără de supărare, dar, toate aceste amănunte trebuie discutate cu părintele duhovnic! El vă va spune cum să procedaţi cu canonul mai departe, în dependenţă de starea Dvs. duhovnicească şi de dragostea, râvna pe care o aveţi pentru Dumnezeu şi pentru mântuirea sufletului Dvs! Nu e cazul să ne întrebaţi pe noi aşa ceva!

Aşadar, mergeţi la părintele, faceţi o spovedanie a păcatelor săvârşite de la ultima mărturisire şi până în prezent, inclusiv că aţi fost la discotecă şi nu aţi săvârşit canonul după cum trebuia să-l săvârşiţi şi rugaţi părintele să vă binecuvânteze un alt canon de pocăinţă, care să vă stea în puteri pentru al săvârşi!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.