Emigrare

0
0

Este păcat să emigrezi? Adică este păcat să te muţi în altă ţară? Eu locuiesc în America de aproape 18 de ani (am venit cu părinţii mei la 14 ani), dar până acum nu am reuşit să-mi formez o familie. Şi chiar dacă aş forma văd cam cum cresc copiii de aici adică uită că sunt români şi mulţi nu vorbesc româneşte. Am fost recent în România în vizită, dar pot spune că nici acolo nu m-am simţit bine, şi oamenii mi s-au părut diferiţi faţă de cum îi ştiam eu. Acum mă gândesc că dacă aş fi rămas în ţară poate eram altfel acuma. Simt că Dumnezeu ar avea nevoie de mine, dar parcă îi întorc spatele şi nu fac NIMIC. Este ca şi cum nu îmi indeplinesc scopul în viaţă.

  • Dumitru a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă frate , Dumnezeu nu dorește moartea păcătosului ci ca să se întoarcă și să fie viu, și mare bucurie se face în ceruri pentru un păcătos care se întoarce la căință. Nu contează faptul unde te afli principalul să nu îl perzi pe cel care bate permanent la ușa inimii tale, să nu uiți că ești ORTODOX , asta e cea mai mare prioritate a noastră, în rest caută o biserică ortodoxă la care veu găsi și un duhovnic căruia săi încredințezi formarea ta spirituală.

Toate popoarele bateti din palme, strigati lui Dumnezeu cu glas de bucurie. Ca Domnul este Preainalt, infricosator, imparat mare peste tot pamantul.” (Ps. 46,1-2)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.