copii

0
0

Sărut mâna, părinte, am multe probleme şi nu ştiu ce să mai fac. Prima mea problemă este că sunt căsătorita de 4 ani, dar înainte de căsătorie am trăit în păcat vreo 5 ani. De la căsătorie ne-am dorit copii şi această minune nu s-a întâmplat. După un an am mers la medic şi am făcut operaţie, dar nimic. Vă rog ajutaţi-mă şi pe mine cu un sfat, că nu ştiu ce cale să apuc.

  • You must to post comments
0
0

În primul rând, să nu disperați, ci să aveți credință și nădejde la Dumnezeu! Chiar recent, am primit de la niște creștini buni vestea despre faptul că, după 13 ani de zile de căutări disperate, de umblet pe la medici, care însă nu le dădeau nici o șansă, ea a rămas însărcinată! Așadar, unde voiește Dumnezeu, se biruiește rânduiala firii. Iar la Dvs., dacă medicii nu văd probleme, e cu atât mai ușor. E loc pentru rugăciune și credință fierbinte către Bunul nostru Dumnezeu, la ce vreau să vă îndemn și pe Dvs.

Vă îndemn să săvârșiți Acatistul Sfinților Drepților Dumnezeiești Părinți Ioachim și Ana, cei care sunt ocrotitori ai famililor și a celor ce-și doresc pruncușori. Toate pentru că și ei și-au dorit foarte mult și după rugăciuni îndelungate Dumnezeu le-a dăruit mângâiere pe Prea Sfânta Stăpână de Dumnezeu Născătoare.

Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.