0
0

Bună ziua! Vă rog mult să mă luminaţi. Cu toate că am puţin peste 20 de ani, tocmai de mic copil mă tem să fiu singură şi mai ales pe întuneric şi mă mai sperii tare că câteodată mă doare şi inima. Ţin minte că când eram mică, mama mă ducea fără ca să înţeleg ceva la babe care descântau, însă acum am crescut şi nu mai cred în astefel de babe şi nici în vrăjile lor. Cred în Sfânta Treime şi mă rog mult şi am nădejde! Ştiu că cel rău se vâră şi încă şi în rugăciunile mele îmi distrage atenţia. Mi-a spus cineva să merg la 9 slujbe să stau sub veşmintele preotului. Vreau să ştiu dacă nu s-a înșelat şi care-i scopul acestei rânduieli şi dacă ea se face la sfârşitul fiecărei slujbe de peste an?! Şi dacă acea persoană s-a înşelat atunci ce-i de făcut în afară de faptul că merg la biserică şi mă rog şi acasă? Mulţumesc anticipat! Să fiţi sănătoşi!

  • Angela a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, Domnul este cu tine, și nu teme ce îți va face ție omul? Să știi că El, Domnul este ziditorul și stăpânul nostru, și nimeni fără voiea Sa cea Sfântă nu ne poate face ceva rău, dar chiar dacă ni se întâmplă ceva să primim ca pe un dar, ca pe un medicament de la Dumnezeu și săi mulțumim, deschideți inima către cel care bate la ușa ei și vei perde frica de întuneric.

Ce ține de rugăciunile Bisericii, acestea într-adevăr sunt foarte importante. Mai întâi, vă recomand cât mai des să vă mărturisiți și să vă împărtășiți, iar după slujbă să participați la rugăciunile în timpul cărora preotul așează veșmintele asupra creștinilor.

Prot. Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.