Doamne ajuta!

0
0

Doamne ajută! Părinte, vreau să vă adresez şi eu o întrebare, la care nu găsesc nici un răspuns. Eu sunt căsătorita de 10 ani, am 2 copii. De la vârsta de 19 ani, am început păcatul malahiei, fără să ştiu că e păcat. La vârsta de 25 ani circa, am aflat că e păcat şi am început să mă spovedesc. Acum am 31 ani şi nu reuşesc să biruiesc acest urât păcat. Nu mi se întâmplă des. Problema este că eu când dorm noaptea, fără să vreau şi să ştiu, mă trezesc făcând acest păcat. Am încercat să mă rog din acatistul Mariei Egipteanca, tot am căzut, am încercat cu metaniile, cu mâncare mai puţină şi calmante seara sau ceai de tei, dar până acum nici un rezultat. E foarte greu pentru că eu dorm normal şi mă trezesc făcând păcatul, dar nu visez visuri desfrânate. Ce aş putea să fac? Din ce trebuie să mă rog? Eu merg la biserică cu copiii, îi împărtăşesc şi ducem o viaţă creştină în familie. Vă mulţumesc şi Duhul Sfânt să vă lumineze să îmi daţi un răspuns bun! Sărut mâna!

  • Mihaela a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă Mihaela, eu atâta știu: ”Dai voință, ei putere”! Așadar, dacă ar fi multă voință din partea noastră, Dumnezeu ne-ar da și putere. Nu e destul scumpă soră să săvârșești odată acatistul Cuvioasei Maria. Aduceți-vă aminte de viața ei: 17 ani sărmana a fost mistuită de patima beției, dar, Slavă lui Dumnezeu a reușit. La Dvs. e același lucru. Este cazul să depuneți mai multă luptă. Acuma, vă sfătui, să înlăturați orice imagine, care vă aduce aminte de păcatul dat din viața Dvs. Orice imagine din calculator, orice imagine din casă și cel mai important, orice imagine a desfrâului din capul Dvs. Adică, cel mai important, e să ne curățim mintea: în timpul zilei, serii, etc, ori de câte ori ne vine gândul de păcat (indiferent de ce formă ar avea), faceți tot posibilul ca să o alungați afară din mintea Dvs. Nu vă îndulciți cu aceste imagini ale desfrâului. Mai apoi, rostiți cât mai des rugăciunea inimii. De asemeni, vă sfătui să adormiți cu rugăciunea inimii pe buze. Adică, ea să devină incontinuă.

Și chiar de ați căzut în păcat, persistați în rugăciune din nou: Ai căzut, ridică-te! Aceasta este deviza de aur a Sfinților Părinți!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.