Vestimentaţie

0
0

Îmi cer iertare, Părinte, că nu am inclus şi această întrebare în mesajul meu precedent. Cât e de importantă vestimentaţia pentru un creştin? Sunt consideraţi pantalonii veşminte bărbăteşti? Pentru că există o diferenţă între pantalonii pentru bărbaţi şi cei pentru femei.

  • Alisa Maria a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, iată ce ne spune Dumnezeescul Pavel, vreau deci ca bărbaţii să se roage în tot locul, ridicând mâini sfinte, fără de mânie şi fără şovăire.Asemenea şi femeile, în îmbrăcăminte cuviincioasă, făcându-şi lor podoabă din sfială şi din cuminţenie, nu din păr împletit şi din aur, sau din mărgăritare, sau din veşminte de mult preţ;Ci, din fapte bune, precum se cuvine unor femei temătoare de Dumnezeu. Nu vă lăsați ispitiți de plăcerea păcatului… pentru că acesta vă desparte de Dumnezeu, și întristarea vă va cuprinde sufletele. Ancorați-vă bine viața în rugăciune, în participarea la slujbele Bisericii. Spovediți-vă mai des! Împărtășiți-vă cu Trupul și Sângele Domnului pentru a primi putere să treceți peste toate ispitele lumii! Feriți-vă de locurile și adunările unde ați putea fi ispitiți să cădeți în păcat.Pantalonii sunt a bărbaților nu a femeii. Frumusețea adevărată vine din sufletul nostru, și nicidecum ca urmare a dezgolirii trupurilor. Și dacă uneori vi se pare că faceți notă discordantă în comparație cu ceilalți oameni, ascultați ce spune Domnul Hristos:

„Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât. Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.” (Ioan 15, 18-19)

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.