Vaccinul

0
0

Bună ziua, părinte, am şi eu o întrebare la Dvs, puteţi să ne ajutaţi în problema vaccinelor? Sunt o mămică care este contra vaccinelor, dar şi Dvs. sunteţi la curent că este impusă de lege altfel nu primesc copilul la grădiniţă. Poate ştiţi vreo organizaţie care ar putea să se ocupe de aceşti şarlatani, sau poate chiar Dvs. puteţi să ne îndrumaţi, că suntem o mulţime de persoane care vor să decidă ei pentru copiii lor ce este mai bine, dar nu aceştea de la guvernare. Vă mulţumesc şi o zi bună.

  • You must to post comments
0
0

Scumpă soră, din păcate, ați văzut la sigur ultemele decizii ale organelor de stat din R. Moldova. Din păcate, nici una nu dorește să ne asigure libertatea noastră. După asta, mai spun că Dumnezeul nostru e rău și ne încalcă libertatea…

Unica soluție, e să identificați o soră medicală, care, chiar și pentru o recompensă, să vă ”vaccineze”, fictiv copilașul. Ce să le faci, dacă ei se comportă așa cu noi, vorba ceea, după bună ziua și la revedere! Numai nu uitați, nevaccinarea copilașului, trebuie să se bazeze pe credința sinceră a Dvs. față de Dumnezeu și pe ”vaccinarea”, dacă îmi permiteți să utilizez termenul dat, cu Trupul și cu Sângele Domnului nostru, în fiecare duminică și sărbătoare! Adică, nu ne dăm copilașii noștri pe mâna vaccinilor, ci îi încredințăm lui Hristos!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.