0
0

Sărut mâna! Se spune că dacă intri în biserică, în ziua nunţii, curată, fără de păcat trupesc, vei avea parte de o căsnicie fericită. Aşa am făcut  şi eu părinte, dar după doi ani şi jumătate ne-am despărţit. Unul dintre motivele principale a fost faptul că am refuzat să preacurvesc în timpul căsătoriei. Soţul avea alte pofte trupeşti decât cele normale. De atunci sunt singură (5 ani). Am mai cunoscut trei bărbaţi cu care am încercat să-mi intemeiez o familie, dar nu s-a putut. La început era frumos, apoi după un timp lucrurile se complicau. Mă intreb, la ce mi-a folosit faptul că am intrat în biserică, în ziua nunţii, curată, fără de păcat, dacă acum sunt singură? Să fie asta o ispită a diavolului? Am 36 de ani şi mă gândesc cu inima plină de durere că am trăit degeaba pâna acum: nu am o familie, un copil…doar o măicuţă care plânge de mila mea că sunt fără niciun rost. Ce trebuie să fac pentru a avea şi eu o soartă? Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Nu-mi aparține răspunsul, dar acolo, mai sunt și comentarii la subiect, iată de ce, vă recomand să citiți materialul din sursa originară! Ce ține de păstrarea fecioriei până la căsătorie, aceasta nu e suficient. Ce folos că va-ți păstrat fecioria, dar ați dăruit-o unei persoane care nu vă iubește sau, pe care nu ați iubit-o, sau și mai rău, care nu iubește pe Dumnezeu?

Chiar sper că informația pe care v-am recomandat-o o să vă mai lumineze situația și gândurile! În rest, soră, de ce lăsați mâinile în jos? Lupta, nu se încheie, lupta abia începe. Vă sfătui, să analizați foarte și foarte minuțios care este talantul cu care va binecuvântat Dumnezeu și, anume pe acela să-l înmulțiți! Iar acele laturi care nu se aranjează în viața Dvs. să le completați cu altele mai frumoase, ca cel puțin așa să mângâiați inima bătrânei Dvs. mame!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.