0
0

Bună ziua. Am şi eu o întebare? Fata mea a fugit de acasă cu un băiat care a avut destule probleme cu legea şi eu nu sunt deacord cu relaţia asta, mai ales că o duce rău o şi bate. Ce aş putea să fac să întoarcă acasă? Ce rugăciuni să zic? Vă mulţumesc şi-mi cer scuze cer scuze că vă deranjez.

  • simona a întrebat 11 ani ago
  • last edited 3 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0
Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om și ai suflat în fața lui suflarea de viață și, binecuvântându-l, ai zis: Creșteți și vă înmulțiți și umpleți pământul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai binecuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate ca neîncetat să reverși harul Tău și să te milostivești asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit să mi-i dăruiești.
Umple-i pe ei de înțelepciune și pricepere. Îndreaptă pașii lor pe căile omeniei, ale dreptății, ale dragostei de oameni și ale bunei-cuviițe. Ajută-mi a cultiva în ei bunătatea și a-i face folositori loruși și obștei în mijlocul căreia trăiesc. Dă-le lor comorile cerești ale virtuții, care nu pier niciodată.
Nu cer pentru ei, Doamne, bogății pământești, ci te rog dă-le un trup sănătos și iubitor de osteneală, precum și suflet luminat și râvnitor spre tot binele, ca să ajungă buni fii ai Sfintei noastre Biserici și vrednici cetățeni ai Patriei, ca de-a pururi să binecuvinteze numele Tău. AMIN
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.