rautate intre rude

0
0

Bună ziua, părinte. În familia soţului meu, ne urâm mult între rude, mai bine zis cumnate, se fac rău una la alta, se vorbesc, se bârfesc. S-au îndepărtat toţi, unul de altul. Cum să ne împăcăm? Am scris la 40 slujbe, va ajuta? Mulţumesc.

  • eugenia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Desigur că va ajuta, doar dacă ați dat slujbele cu dragoste, cu credință și cu părere de rău pentru învrăjbirea pe care o bagă diavolul în mijlocul Dvs. De asemeni, dacă vă ve-ți ruga și Dvs. cu multă râvnă!

„Doamne Dumnezeul nostru, ca un Dumnezeu caută cu milostivire spre pământul inimii noastre cel uscat de lipsa dragostei şi îngheţat de ură, de iubirea de sine şi de nenumăratele fărădelegi. Trimite o picătură din harul Preasfântului Tău Duh şi rourează-l cu îmbelşugare ca să se facă roditor, ca din văpaia dragostei de Tine să crească rădăcina tuturor faptelor bune, care e frica Ta, şi grija fără de lenevire pentru mântuirea aproapelui, încă şi dezrădăcinarea tuturor patimilor, a feluritelor rele şi a făţărniciei. Cu osârdie te rugăm ca pe Făcătorul de bine al tuturor oamenilor: degrabă auzi-ne şi ca un Iubitor de oameni ne miluieşte.
Întăreşte în noi porunca nouă pe care ai dat-o, Doamne, ucenicilor, să se iubească unii pe alţii; întăreşte-o în noi cu adevărat prin harul Sfântului Tău Duh în sufletele şi în inimile noastre, încât să ne sârguim a ne osteni pentru ceea ce este plăcut înaintea Ta, iar aproapelui spre folos şi spre mântuire. Rugămu-ne Ţie, Făcătorule de bine, auzi-ne şi caută spre noi cu milostivire.
Fă-ne cu harul Sfântului Tău Duh să fim desăvârşiţi în dragostea Ta, Dumnezeul nostru, şi să avem dragoste nefăţarnică de aproapele. Că de crede cineva că Te iubeşte, iar pe fratele său urăşte, mincinos este şi întru întuneric umblă. Drept aceea, Milostive, aprinde sufletele şi inimile noastre cu dragostea de Tine şi de fraţi. Rugămu-ne Ţie, ca un Milostiv degrabă auzi-ne pe noi şi ca un îndurat ne miluieşte!”

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.