0
0

Sărut mâna, sfinţiţi părinţi! Tatăl meu a trecut la Domnul pe data de 20.02.2013. Într-o discuţie despre rugăciune pentu cei adormiţi, am aflat că trebuia de pomenit la sarindare pentru 40 de zile de la data morţii. Este târziu dacă va fi pomenit de azi sau trebuie făcută pomenirea doar la Sfânta Liturghie? Vă mulţumesc că vă osteniţi să răspândiţi Lumina pe care aţi primit-o de la Bunul Dumnezeu! Cum este corect de scris un sarindar pentru cei adormiţi şi ce daruri trebuiesc duse la Sfântul Altar? Doamne ajută!

  • Nicoleta a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu drepții în Împărăția Sa! Scumpii noștri, nu e niciodată târziu ca să ne rugăm pentru cei răposați! Dați acuma, cele 40 de proscomidii pentru morți, pentru că Dumnezeu oricum vede dragostea Dvs. și nădejdea pe care o aveți în mila Sa!

Ce mai puteți face? Milostenie, cât mai multă milostenie. Pomeniri, la Sfânta Liturghie dar și în rugăciunile personale pe care le săvârșiți seara și dimineața! Să aveți pace și ajutor de la Domnul, iar cei adormiți, odihnă în sânurile lui Avraam!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.