vaccinarea

0
0

Sarut mâna, părinte! Am citit despre daunele pe care le provoacă vaccinarea copiilor, însă am decis în cele din urmă să ne vaccinăm copilul, pentru că şi noi la rândul nostru am fost vaccinaţi! Şi să ne rugăm la Dumnezeu să fie bine pentru pruncul nostru şi să-l ţină sănatos! Întrebarea mea este: e corect oare ce facem, că procedăm astfel? Vă mulţumesc.

  • Corina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu, nu e corect! În primul rând, Dvs. nu ați primit atâtea, în al doilea rând, cele de atunci, nu conțineau în sine toate prostiile pe care le conțin cele de acuma, în al treilea rând, dacă toți merg în iad, chiar credeți că trebuie să meargă și copilașul Dvs? Nu, nu zic că dacă ne vaccinăm copilașii, ei vor nimeri pentru aceasta în iad, departe de mine ideia aceasta! Altceva vreau să spun! Noi, nu trebuie să fim gloată și să facem ceva doar pentru că ceilalți fac! Ceeac e facem, trebuie să iasă din libertatea noastră de a alege între bine și rău, ca exemplu!

Decizia vă aparține dragii noștri! Voi sunteți cei care răspundeți înaintea Domnului pentru copilașii Dvs! Totuși, dacă e să parafrazăm cuvintele lui Avva Dorotei, am spune c-am așa: Dacă aveți credință, nu aveți ce căuta pe la medici, dacă însă sunteți îndoielnici în credință, mergeți la ei, pentru că prin ei, tot Dumnezeu lucrează! Acuma, rămâne să vă lămuriți dacă aveți sau ba credință! Smile

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.