0
0

Sărut mâna, părinte! Părinte, vreau să vă spun că sunt un mare păcătos, atât amar am în inimă încât nu îmi pot explica! Pur şi simplu rostul meu pe pământ nu este, nu mi-l găsesc. Deşi am 24 de ani, nu am loc de muncă, nu am avut nici o iubită până acum, nu comunic cu lumea, sunt aşa închis în mine şi nu sunt bun de nimic, nu ştiu să fac nimic. Părinte, pur şi simplu nu mai pot să trăiesc, simt că viaţa asta pământească nu este pentru mine, mă simt ca într-un balon plutind în aer, fără rost. Am mereu în mine păcatul deosebit de rău al sinuciderii. Merg regulat la biserică, mă rog, am fost şi la duhovnic, dar pur şi simplu nu mă pot linişti de atâta frustrare, ba mai mult necajesc şi pe mama mea şi pe ceilalţi parcă vărsându-mi răutatea pe ei, dând vina pe mama mea că sunt cum sunt. Nu ştiu ce să mai fac să pot să mai rabd asta. Plâng mereu şi pur şi simplu nu îmi mai doresc să trăiesc, atât amaracine este în mine, sunt plafonat şi şters. Dvs ce parere aveţi despre mine, ce pot să fac mai mult decât fac? Vă mulţumesc!

  • un mare pacatos a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
Dragă frate, ești rău de tot, să știi că toată problema ta este în aceia că nu îl cunoști pe Hristos, nu îi permiți să între în inima ta la a cărei ușă bate permanent și așteaptă săi deschizi, iar tu cu inima împetrită lai primit pe diavolul acolo și nui permiți lui Dumnezeu ca să între și să-l izgonească. Inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi, ne spune psalmistul David în psalmul 50, pe care îl recomand săl citești cât mai des, dar nu numai cu buzele ci să fie din suflet izvorât.Taina mântuirii tale sufletești, dragă frate, stă în voința ta și stă în urechile tale să auzi glasul cel dulce care strigă la ușa inimii tale ă tragi zăvorul de la ușă și, deschizandu-ți larg inima și viața, să strigi: Întră, Doamne Iisuse, Mântuitorule, și te fă tu Stăpân, Poruncitor și Împărat în casa inimii mele! Eu Îți dau Ție inima mea, Îți dau ție toate vorbele mele, toate gândurile mele, toate faptele mele și toate purtările mele. Eu Îți dau Ție și toate lipsurile, toate necazurile și frământările mele. Ia-mă Tu, Doamne, în slujba Ta și în grija Ta.

Domnul Iisus vrea să ia în stăpânire casa inimii și vieții tale, vrea să între la tine ca să vegheze asupra ispitelor tale. El vrea să-ți aducă ajutor și dar de biruință.

Prot Victor Mihalachi
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.