copilul meu

0
0

Sărut mâna, părinte. Sunt la o răscruce de drumuri. Sunt disperată, am rămas însărcinată, am descoperit sarcina abia la 5 luni. M-am decis să nasc copilul, dar nu ştiu ce să fac şi cum să ascund această sarcină de părinţii mei care au pretenţii mari de la mine: să-mi termin studiile, să ajung un om mare. Ei au un nume în societate şi i-aş face de râs. Eu îi iubesc mult şi aş suferi mult dacă i-aş dezămagi. Nu m-ar mai accepta sub nici o formă, mai ales că nu mai am o relaţie cu tatăl copilului, care ulterior a aflat şi nici să nu audă, nu-l recunoaşte. E un nenorocit cu care nu aş avea nici un fel de viitor, ce mă fac?! E gravă situaţia, plâng întruna! Nu-mi mai revin deloc, Dumnezeu chiar m-a uitat?

  • byanca345 a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu, nu te-a uitat și nu te va uita niciodată! Veniți și o să nașteți la noi la Lucășeuca! Putem noi avea grijă de copilaș! Doar dacă ați dori!

Analizați propunerea și dacă o găsiți potrivită, aveți e-mailul meu: prot.iulian@yandex.ru, sau 068450922! MĂ bucur că ați decis să lăsați copilașul în viață! O să vă ajute Dumnezeu și o să vă ajutăm și noi neapărat cu tot ce ne va sta în puteri ca copilașul Dvs. să crească adevărat creștin! Doar dacă doriți, mă repet!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.