frica

0
0

Sărut mâna, Părinte! Sunt o studentă care mereu sunt în studiu. Nu am viaţă personală deloc. Am ajuns la vârsta de 23 ani şi sunt singură. Mereu cu gândul la Dumnezeu şi prezenţa la slujbe cu speranţa că Dumnezeu mă va ajuta să-mi găsesc jumătatea. Am avut parte de propuneri de prietenie din partea mai multor băieţi, dar la toţi le-am refuzat. Cu toate că realizam că sunt băieţi buni, credincioşi chiar mă înţelegeamm dar ceva mă împiedica, o frică imensă de-a începe o relaţie cu cineva. Nu ştiu ce se întâmplă, vreau să fiu împreună cu cineva, dar parcă e imposibil. Ceva mă împiedică să accept. Mă rog la Bunul Dumnezeu să mă ajute să-mi găsesc şi eu jumătatea ca să nu mai păcătuiesc fiind invidioasă pe colegele mele din motiv că ele sunt măritate dar eu nu am pe nimeni. Mai e la mijloc bunica mea, care se ocupă cu vrăjitoriile, mereu găsim sub geam piedici de la mort. Nu sunt în relaţii bune cu ea, din contra, nu mă iubeşte. Părinte, vă rog să mă iertaţi şi să mă ajutaţi cu un sfat duhovnicesc! Doamne ajută!

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, miau plăcut cuvintele scrise de tine: (Am avut parte de propuneri de prietenie din partea mai multor băieţi, dar la toţi le-am refuzat. Cu toate că realizam că sunt băieţi buni, credincioşi chiar mă înţelegeamm dar ceva mă împiedica, o frică imensă de-a începe o relaţie cu cineva).Tu ce vreai să vină Domnul cu băiatul de mână și să zică , iată-l acesta este? Fii mai descurcăreață și mai credincioasă, de ce zic credincioasă, pentru că credința ta este la pământ dacă crezi că bunuca îți face vrăji. Roagăte mai mult pentru bunica, și nu îți fie frică să legi o prietenie cu un băiat pe care îl placi. Cel mai bine frica ta să fie de Dumnezeu și nu de cele lumești.

Frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii. Începerea înțelepciunii este frica Domnului și înțelegere bună este tuturor celor ce o fac pe dânsa.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.