ingrozitor...

0
0

http://www.youtube.com/watch?v=OnROV65jl04 am o întrebare, potrivit acestui video unii oameni vor fi ştampilaţi împotriva voii lor, adică aplicând forţa. Oare aceşti oameni vor avea vină în fata lui Dumnezeu?

  • You must to post comments
0
0

Eu sunt și rămân de părerea că nu poate să fie cineva cipizat fără voia lui! Dacă e să privim din acest punct de vedere, cum dar se primește: Omul, fără să-și dea seama se înseamnă cu 666 și el intră fără să fi dat acordul în iad.

În așa caz, hai și noi să-i însemnăm pe toți cu Semnul Sfintei Cruci și ei, fără voia lor, indiferent de viața pe care au dus-o vor intra în rai, pentru că au fost însemnați cu semnul Fiului Omului? Ori, ne dăm seama că așa ceva nu e posibil! Deci, la fel nu e posibil să fim însemnați nici cu semnul diavolului fără propria voință, ori invers, chiar diavolul de ne-ar lega și ne-ar pecetlui de sus până jos cu semnul său, fără acceptul nostru, aceste semne nu vor fi valabile! Știți ce e mai strașnic? Cel mai strașnic, e că diavolul nu va depune nici un efort  ca să ne însemne. Din păcate, omenirea cu brațele deschise acceptă domnia lui… Asta e cel mai strașnic…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.