0
0

Binecuvântaţi părinte. Slavă Lui Dumnezeu că me-a luminat mintea şi cunosc multe din Scriptură, dar una ce mă doare că nu am cu cine să discut pe această tema, despre mântuire, toţi mă privesc de parcă nu ştiu ce le-aş fi făcut. Sunt în Spania şi mulţumesc mult acelora care au deschis pagina aceasta, căci tare îmi este de folos. Şi mă ajută mult, acum dacă aş primi răspuns la prima întrebare, m-aş linişti, şi aş avea un sprijin din partea dvs. Aştept cu nerăbdare răspuns, ca să mai pot comunica, şi să cer sfaturi şi să-mi descriu necazurile. Vă mulţumesc o seară bună.

  • veronica a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Mergeți cu Domnul înainte soră! Acolo, unde sunteți, ați fi întocmai ca monahii din pustie, asta în condițiile în care ați reuși să vă dezlipiți sufletul de la deșărtăciunea lumii acestea!

Vă sfătui să vă aflați un duhovnic, ca să cădeți în ispite și, prin faptele Dvs., prin viața și comportamentul de zi cu zi, să-l propovăduiți pe Hristos Dumnezeul nostru, ca văzând oamenii faptele voastre cele bune să Slăvească pe Tatăl nostru cel din ceruri! Nu uitați, că Cuv. Serafim a fugit în adâncul pădurii, ca să fugă de oameni, dar oamenii, dacă vedeau în el o lumină, oriunde îl aflau! Așadar, fiți și Dvs. o lumină a lui Hristos, și adevărații creștini se vor reuni în jurul Dvs!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.