divort

0
0

Bună seara, părinte. Vin şi eu cu următoarea întrebare, am deja un an de când m-am despărţit de soţul meu, am divorţat şi totuşi am nădejdea că o să se întoarcă la mine, eu şi după divorţ până acum am fost tot singură şi nu s-a atins nici un bărbat de mine, stau cu speranţa că ne vom împăca, nu ştiu de ce, dar asta simt, ce să mai fac, că am fost la o clarvăzătoare şi mi-a spus că vom fi împreună, nu ştiu ce să cred, însă ştiu că e tare mare păcat, dar eram disperată şi înainte nu făceam din astea, dar disperarea m-a adus aici, cauza despărţirii noastre a fost că nu ne mai înţelegeam deloc şi nu cedam unul altuia, cu toate că ne-am iubit mult până în ultima clipă, chiar după divorţ el mai venea pe la mine, dar acum se aflaă întro situaţie grea, mama lui e bolnavă şi mai e o cauză, nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu mai vorbim deloc. Ce să fac, să-l mai aştept sau să-l las să-şi refacă viaţa lui şi eu pe a mea, sfătuiţi-mă vă rog mult, mulţumesc.

  • rodica a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Păi, de ce mai apelați la sfatul unui preot, când aveți clarvăzătoare? Oare nu știți că noi preoții nu suntem, nu am fost și nici nu v-om fi clarvăzători? Noi preoții suntem doar și doar niște păcătoși rugători, nimic mai mult… Putem să ne rugăm, ca Dumnezeu să vă aducă pace, putem să ne rugăm ca Dumnezeu să vă lumineze soțul, etc.

Da cu prevestirile nu ne ocupăm. Îmi pare foarte rău că nu vă aruncați grija spre Domnul ci spre vrăjmașul neamului omenesc care v-a și ajutat să ajungeți în situația în care sunteți. Acu, că va despărțit se bucură și sare în sus, mai ales când vă vede pe la clarvăzătoare! Vă îndemn să vă mărturisiți și să cereți canon de pocăință de la părintele, ca să nu zaceți în greutatea păcatului!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.