necaz in familie

0
0

Sărut mâna, părinte. Aş vrea şi eu să mă luminaţi, să mă ajutaţi să trec peste acest necaz. Am o vecină, care am ajutat-o când i-a fost greu, vorbeam cu ea, venea la mine, îmi aducea numai certuri în casă, dar eu văzând aşa am îndepărtat-o, că aflasem că ne fură din curte. Soţul meu nu o suportă. Ea are o fată de 20 ani. Noi plecăm mereu în Italia la muncă, munceam amândoi, avem 2 copii împreună. El a rămas fără muncă şi m-a trimis la mama lui să am grijă de o bătrână, am stat 1 lună, dar el în acest timp a început o relaţie cu fata asta. L-a zăpăcit de cap, de 1 an e cu ea şi nu vrea să asculte deloc, m-a şi bătut pentru ea. El era un băiat muncitor şi familist, dar de când e cu ea, nici la muncă nu vrea să se mai ducă. Vă rog îndrumaţi-mă şi pe mine ce să fac că ştiu sigur că i-a făcut farmece, că mama ei se ocupă cu aşa ceva. Şi nu ştiu cum să fac să-l dezleg de ea. Vă rog aştept răspuns.

  • stoianraluca@ymail.com a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Păi, scumpă soră, păcatul desfrâului, din păcate întunecă mințile multora. Iată, chiar întrebările de mai sus, multe din ele tot de această patimă netrebnică sunt legate, pentru că diavolul a găsit în desfrâu o cale sigură de a distruge sufletele oamenilor. Doar cei care luptă cu multă dragoste reușesc să facă față ispitelor!

Vă sfătui să vă rugați chiar Cuv. Maria Egipteanca, că tot e perioada postului și perioada în care mai mult ca oricând ne aducem aminte de această femeie, adevărat exemplu de luptă cu patima desfrâului. Rugați-vă ei să mijlocească înaintea Tatălui Ceresc pentru soțul Dvs! E mare mila lui Dumnezeu! Să credem că Domnul îl va îndrepta și pe soțul Dvs! Mai mult, lăsați toate grijile și fugiți să fiți alături de el. De altfel, diavolul îl va întuneca de tot! Și mergeți să vă rugați la Biserică. Mult face rugăciunea săvârșită în lăcașul Domnului!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.