nasii de cununie

0
0

Bună ziua. Anul acesta mă căsătoresc, iar naşii mei de cununie nu sunt căsătoriţi religios, urmând să facă pasul acesta după noi (civil sunt casatoriti). Planurile lor au fost date peste cap pentru că au adus pe lume o fetiţă superbă, iar pentru că anul acesta au făcut botezul urmează ca la anul să se căsătorească şi religios. În cazul acesta ne pot fi naşi?

  • Angheloiu Irina a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu prea! Nănașii, trebuie să fie și ei, creștini ortodocși, cununați, adică, dacă vreți un exemplu pentru Dvs. Exemplu deja este unul prost, din moment ce ei nici măcar nu le pasă de Dumnezeu și nu se cunună!

Sfătuiții, să nu caute mari ceremonii, ci să caute să fie bineplăcuți lui Dumnezeu și mai întâi să se cunune ei, apoi să caute a cununa pe alții! La urma urmei, nu e toată problema atât în bani, cât în lipsa de voință! Iar copilașul, nu trebuie să fie o piedică pentru ei, ci dimpotrivă, un stimul care să-i facă să înțeleagă că copilașul lor este sărmanul nimic altceva decât un rod al desfrânării dintre părinții ei! Iertați-mi brutalitatea!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.