0
0

Părinte, bună ziua. Am şi eu o mică problema şi îs cofunză tare de tot. Noi cu prietenul trebue să ne cununăm după Sf. Paşte, dar deja au apărut deferite şi multe mărunţişuri. Noi nu suntem deja covinşi că asta ne trebuie nouă, ori nu. Acuma la noi cu lucrul e tare greu şi se reţin şi cu salariul şi el doreşte acasă să meargă la Moldova, dar eu nu pot până când nu vom face ceva de viaţă, macar să începem cu ceva, că la Moldova nu-i posibilitatea aceasta de făcut bani aşa cum trebuie, poate este şi asta că între noi e vârsta, aşa eu am la vară deja 24, dar el are 21, poate acesta şi e asupra noastră. Dragoste este, sentimente sunt. Cum să procedăm să scăpăm de aşa îndoieli sau ce să facem. Tare doreşte să trăim cu părinţii lui împreună, dar mie mi-e frică să trăim, ca să nu se înceapă problemele, mi-e frică tare de asta. Părinte aşa simt că deja înebunesc, ajutaţi-mă. Daţi-mi vreun sfat cum să procedez.

  • Silvia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, însuși căsătoria cere o mare responsabilitate de la ambii parteneri , pe mine nu asta mar speria, dar mai important este sufletul la om, la el ar fi cazul să te gândești, atunci când păcatul lai îmbrățișat foarte ușor și lai înrădăcinat în pământul inimii tale, e ușor și repede de mâniat pe Dumnezeu , dar nu ai învhipuire dacă nu vă veți căi amarnic de păcatul vostru ce urmări pot interveni între voi, În ceia ce privește traiul împreună cu viitorii socri, trebue să cultivezi răbdarea și smerenia care îți vor fi de foarte mare folos în viața de familie.

Smerenia creștină trebuie să fie: Curată, adica să pornească cu adevărat din inimă; altfel ea este fățarnicie și mândrie tăinuită; Să fie unită cu adevărata cinstire și dragoste de sine și cu încrederea în Dumnezeu; altfel ea este slăbiciune vinovată; Să se arate prin fapte și să fie statornică în toate împrejurările; altfel ea nu are nici o valoare morală.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.