PACAT

0
0

Sărut mîna, Părinte! Sunt anul 2 la facultate. M-am întîlnit o perioadă de timp cu un băiat, între noi părea a fi sentimente sincere că mergea vorba de logodnă, astfel a plecat la Rusia la tatăl lui pentru a face bani pentru căsătorie, în timpul acesta am aflat că sunt însarcinată-n 5 săptămîni, fericită l-am anuntat, dar după ce i-a zis tatălui lui a zis mai bine să-ntrerup sarcina pentru că nu este pregatit de așa ceva, mai departe nici nu am anunțat, cu toate că-mi doream, dar știu că familia mea își doresc foarte mult ca eu să termin facultatea și să am un loc de muncă, ceea ce celelalte 3 surori nu au avut posibilitate s-o facă. Am parcurs la întrerupere, după care s-a terminat relatia noastră. După aceasta mi-am dat seama că totul a fost o minciună în care am crezut. Acum mă căiesc mult de faptele care le-am făcut, mă rog, tin post.. dar mă tem să mă duc să mă spovedesc pentru a primi Sfintele Taine. Cum trebuie să procedez în acest caz? Dacă mă spovedesc o să mă pot împărtăși după asta, ori o să dureze timp?

  • Tatiana a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă surioară, când vine boala ce faci? Stai acasă sau repede mergi la medic? Așa și aici nu trebue să te frământe ce va urma după tratament ci mergi de cere medicului tratamentul. pe urmă urmândul te vei trata, și așa conștiința o să te chinue toată viața pentru uciderea care ai făcuto, dar mai bine aici pe pământ decât acolo în veșnicie, în iad.

Femeia se împlineşte prin naştere de prunci, îşi rodeşte vocaţia de izvorâtoare de viaţă, primeşte bucuria unică şi infinită a izvorului.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.