intrebare

0
0

Sărut mâna. Sunt o păcătoasă ce aş dori să pot avea răspuns, sau dacă se poate macar un sfat. Sunt căsătorită de 29 ani. Am avut parte numai de lacrimi, de trădări, de batjocoră. Am iertat mereu pentru a-mi păstra familia, cei drept nici el nu a vrut să ne despărţim, dar cu toate astea, mereu greşea. Nu a recunoscut niciodată greşeala, mereu mă acuză pe mine. Am încercat foarte multe cu el pentru a-l face să părăseasca acest viciu. Dar mi se pare că totul e în zădar, însă şi mie mi se întâmplă ceva ce nu înţeleg. Cu toate că mi-a greşit atât, nu pot fără el, că mi-a şi spus o amantă de-a lui că este o dragoste bolnavă. Oare aşa este! Îl urăsc şi nu-l urăsc, că mă întreb poate eu greşesc, dar unde? El are nevoie de mine, dar nu mă iubeşte, cel puţin aşa simt. Ce să fac? Cum să procedez? Simt că nu mai am putere, simt că mi se implementează ura, îmi vine să urlu în gura mare să mă descarc. Vă rog, am nevoie să vorbesc cu cineva, care să mă conducă la lumină, că mă tem că mă voi îmbolnăvi de ceva foarte grav, îmi spun mereu că trebuie să fiu puternică, dar îmi vin în minte iar şi iar toate momentele cele urâte petrecute cu el. Toate persoanele îmi zic că am iertat prea mult, dar intervine mereu ceva care mă face să iert, sunt foarte obosită. Acum sunt departe de el, am nişte datorii de achitat şi în ţară nu pot să le onorez, cum să fac, vă rog să mă sfătuiţi. Mulţumesc şi sărut mâna.

  • cretu elena a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, în sfârșit acuma se simte liber și va avea cele mai scârboase miraje pe care și le dorește dar până la un timp, desfrânarea este o scârboasă fiică a mândriei de care repede te saturi, numai că foarte puțini sunt cei care se văd cât de murdari sunt când încep a eși din noroiul acestei murdării. Cred că pentru început va fi de folos ca să citești acest articol de aici, iar pe urmă treci prin rubrica familia ortodoxă și vei găsi foarte multe sfaturi utile pentru viață și lupta pe care o duci, și nu te da că diavolul vrea să te demoralizeze și pe tine, însă tu cerei ajutorul lui Dumnezeu și luptă înainte.

Nu există dragoste mai mare, decât să-ți pui viața pentru aproapele tău! Şi în schimbul la permanentele întrebări pe care adesea le auzim astăzi „de ce eu, de ce să mă schimb eu, de ce să răbd eu?”, să înceapă să se-ntrebe şi „de ce nu eu?

Prot Victor Mihalachi


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.