0
0

Bună ziua, părinte. Am multe neînţelegeri, dar citind răspunsurile anterioare mi s-a iscat o întrebare. Copiii născuţi în desfrânare au vreo şansă la mântuire? Mama mea şi tatăl meu sunt divorţaţi, dar nu au fost cununaţi. Trăim toţi într-o cameră (eu, fratele, mama şi tata) cu toate că tata şi mama nu vorbesc unul cu altul, sau dacă vorbesc (foarte rar) se ajunge la ceartă. Mama mea a mai făcut şi avort. Ce pot să fac eu pentru părinţii mei, pentru fratele meu? Ce şanse avem noi să ne mântuim? Dacă mai cad şi păcatele părinţilor asupra mea, pe lângă toate păcatele mele precis că sunt mai rea decât diavolii… Am citit articolul recent despre Maica Domnului, cum se roagă ea pentru păcătoşi. Îmi este tare ruşine să facă Ea aşa ceva pentru mine, mai ales cum am auzit că Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă, iar eu oricât mă strădui nu pot scăpa de mândrie, dacă Dumnezeu îmi stă împotrivă atunci cu cine rămân? Iertaţi-mă vă rog, am încercat deseori să îmi răspund singură la toate întrebările de mai sus dar m-am gândit că mai bine ar fi să îmi răspundă un preot…

  • You must to post comments
0
0

Scumpii mei, cum să nu vă puteți mântui? Desigur și indiscutabil că puteți! Totul, ține doar și doar de lucrarea Dvs. în calea mântuirii. Nu vă rămâne decât să alergați în calea mântuirii și să vă rugați, să vă rugați cât de mult puteți și cu cât mai multă dragoste, ca Dumnezeu să le trimită părinților Dvs. pace, liniște, dragoste și bunăînțelegere!

Din propria experiență, vă pot spune că Dumnezeu lucrează așa cum noi nici nu visăm! Am exemplu părinților mei, care după ani și ani de viață unul alături de celălalt au găsit în sine tărie, cu ajutorul lui Dumnezeu să se cunune și să se întoarcă cu fața la Dumnezeu, să se deprindă să trăiască nu doar pentru ei și pentru copiii lor, ci și pentru mântuire! Rugați-vă!!!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.