Dati-ne un sfat!

0
0

Sărut mâna, sfinţiţi părinţi, vă rog să ne daţi un sfat în următoarea situaţie: totul merge înapoi în familia noastră, nu este nici un spor, am sfinţit în casă şi… parcă, parcă se mai domoleşte situaţia, parcă mai ieşim un pic la suprafaţă şi iar ne afundăm înca mai tare, schimbări în mai bine sunt, dar ele nu durează mult, totul se năruie în scurt timp. Ce să mai facem? Menţionez încă o dată ca casa am sfinţit-o, dar totuşi ceva nu este în regulă. Ajutaţi-ne cu un sfat ce să facem?

  • You must to post comments
0
0

Păi fraților, Dumnezeu nu permite să vină asupra noastră niciodată ispite mai mari, decât fiecare dintre noi poate duce! Dacă Dumnezeu permite anumite ispite e și penru păcatele noastre, dar și pentru faptul că Dumnezeu pe cine iubește pe acela ciartă și mustră, pentru ca să-l întărească, să-l facă mai puternic, să-i dea forma cea necesară care să-l ducă la mântuire! Întocmai ca aurarul care bagă aurul în foc, ca să-l curețe de impurități, dar totodată, să-i dea forma dorită!

Acuma rămâne de văzut, dacă sunteți certați pentru că Dumnezeu vă iubește, sau pentru că păcatele sunt mult prea multe. Eu vă sfătui, să vă faceți o mărturisire în cadrul căreia să vă răspundeți: vă rugați cu sinceritate, sau doar cu buzele; țineți posturile de peste an; țineți miercurile și vinerile; mergeți regulat la Biserică; nu ați săvârșit păcate mari, ca avorturi, etc. Vă dați seama, sunt doar câteva. Dar aflând răspuns la aceste întrebări, ve-ți afla de ce în viața Dvs. nu e tocmai limpede!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.