0
0

Bună ziua, am aşa o dilemă, am avut o discuţie cu preotul pe nume Valeriu de la Hrustovaia, după ce mama mea a fot la el. Dumnealui i-a zis că iată eu nu am copii şi nici nu voi avea dacă nu mă voi duce la el la rugăciuni. Am hotărât să vorbesc cu el şi el mi-a zis că familia mea toţi vom muri, că avem făcute vrăji, şi dacă eu nu vreau să mă duc la el o să mă ducă alţii pe targă, şi la urmă m-a numit „ходячая сатана”. Întrebarea mea e ce să fac, cum să procedez? Nu cred că este în drept un preot să vorbească aşa. Aş dori informaţie despre el că am înţeles că este un escroc şi că nu este în drept să ţină slujbe. Cum s-o conving pe mama să nu creadă orbeşte în el şi să cumpere de la dumnelui cu 100 de euro nişte apă care zice el că vindecă. Mersi, aştept răspuns cu disperare.

  • cetatean a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Păi, soră, eu cu multă rușine trebuie să vă spun că mă doare existența unor astfel de preoți în sânul Ortodoxiei, care se consideră pe sine ortodocși, dar de fapt, din păcate nu sunt… S-au sunt doar cu numele. Am auzit și eu de persoana în cauză, dar din păcate, nu am și nici nu vreau să am, dacă sincer informații despre el. Mă interesează Hristos, mă interesează Maica Domnului și Sfinții, nu excrocii. Iată despre Dumnezeu, cu plăcere vă vorbesc. Despre persoana în cauză, cu durere!

Vă sfătui, să vă mărturisiți și să vă împărtășiți cât mai des, să participați la Sfânta Liturghie, pentru că nu a existat și nu va exista slujbă mai mare ca aceasta în veci. Nu este magie, este Jertfă, pe care avem a o retrăi și învăța cu toții. Aici este mântuirea, în Sfânta Liturghie, trăită zi de zi, împreună cu Domnul nostru! Ce ține de copii, cum mi-a zis și mie un părinte odată, copii vor fi. Dar nu asta este cel mai important, ca să fie. Întrebarea e cum îi creștem? Înaintea televizorului și a calculatorului….

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.