0
0

Bună ziua, am o mică întrebare. Într-o zi aflându-mă în transport public, lângă mine s-a aşezat un moş, şi a început să comunice cu mine, nu cred să conteze, dar am 22 ani, şi deci, a început să întrebe din ce an sunt, în ce lună m-am născut, şi pe ce dată, şi a început a-mi spune că sunt deştept, că privesc mereu înainte şi multe chestii de genul. Apoi fără să-mi zică ceva, a pus mâna pe picior şi a început să-mi zica, că sunt întrebat în rândul fetelor, doar că o să am o fată rea, care mă va folosi şi cam aşa ceva. Eu l-am întrebat pentru ce îmi spune toate astea, şi că eu nu vreau să ştiu nimic, el mi-a zis că el face bani pe asta, dar mie îmi zice aşa pe gratis. Şi deci întrebarea mea, se consideră păcatul meu pentru ceea ce s-a întâmplat? şi încă ceva moşul cu pricina era ameţit de băuturi alcoolice. Mulţumesc.

  • Mihail a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu cred că se consideră. Iar moșul, sărmănelul, în loc să se pregătească de întâlnirea cu Hristos, se pregătește de iad… Păcat de el!

Roagă-te frate! Dacă Dumnezeu ar fi vrut să cunoaștem viitorul nostru, ni-l descoperea, dacă Dumnezeu ar fi vrut ca noi să zburăm, ne dădea aripi. Dumnezeu însă știe, că lucrurile sunt bune așa cum sunt! Să dăm Slavă lui Dumnezeu pentru aceasta!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.