Vreau să-mi trăiesc viața

0
0

Bună ziua, părinte am probleme, am avut o pasiune cu un băiat acum doi ani, de atunci nu pot pot să uit și trăiesc cu acele momente. Mă apropii de vîrsta de 30 ani și nu pot accepta pe nimeni în viața mea. Știu că el e singur și de asta refuz pe oricine ar dori să-mi fie alături. Parcă sunt „coaptă” la minte și conștientizez că nu e bine la felul cum procedez, trăind cu vise, dar asta e…

  • You must to post comments
0
0

Sofia, chiar mai jos am răspuns la o întrebare asemănătoare cu a Dvs. Poate că e și bine soră că va-ți despărțit? Imaginați-vă astfel de perepeții după căsătorie. Ați fi putut răbda să-l vedeți din mândră în mândră toată viața? La sigur că nu. Uite că Dumnezeu vă și protejează de așa ceva.

În rest, pot să vă sfătui același veșnic remediu, care poate să ne ajute pe toți să ne ridicăm din toate neputințele trupului și a sufletului nostru: Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, cât mai des la Taina Sfintei Spovedanii și cât mai des la Sfânta Împărtășanie. Dumnezeu pe toate le așează la locul lor, în momentul în care și noi manifestăm măcar cea mai mică pornire spre El! Vă rog să mergeți la Biserică! Și, rugați-vă și pentru prietenul Dvs., dar rugați-vă ca pentru un om care a căzut în păcat, ca Dumnezeu să-l ajute să se ridice!

Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.