infidelitate

0
0

Sărut mâna, părinte! De vreo câteva luni mă frământă un lucru şi de mult vreau un sfat de la cineva. Este în legătură cu sora mea de 26 de ani. Vorbeşte cu un băiat de 7 ani s-au logodit asta vara şi aveau gânduri de căsătorie. Dar problema vine din partea ei care, fiind profesoară de matematică, a cunoscut un profesor la şcoala unde lucra, care este căsătorit, are şi un băieţel, şi probleme în căsătorie şi s-a cam înfiripat ceva între ei. De atunci ea se gândeşte numai la el, s-a îndrăgostit peste cap de dânsul şi pe logodnicul ei l-a cam dat la o parte şi zilele astea i-a spus că între ei nu mai există dragoste şi că ar fi mai bine să se despartă. Părinţii noştri nu ştiu nimic de acest lucru, eu sunt singura care ştie. Părinte, vă rog să mă ajutaţi cu un sfat, pentru că nu ştiu cui să îl cer, eu i-am dat sfaturi cum am putut eu, dar nu mai ştiu ce să fac. Nu vreau ca sora mea să despartă o familie deja creată şi pe lânga asta şi pe logodnicul ei, păcat de cei 7 ani. Mulţumesc frumos şi Doamne ajută!

  • Claudia a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă surioară, Sfântul apostol Pavel zice: Ceia ce a unit Dumnezeu , omul să nu despartă. Cred că aceste cuvinte ar fi deja de ajuns pentru sora ta. E un păcat de moarte, să nu creadă că va fi fericită cu acel pe care îl va despărți de la familie. Iar acel bărbat ar fi cazul să știe că certarea în familie este aceiași situație când timonierul unui mare vapor aflânduse în mijlocul furtunii se ceartă cu căpitanul. Cel care-și lasă pe femeia sa, spune Hristos, o face să săvârșească adulter, iar cel care caută la alta tot face adulter.

„Nu vă amăgiţi: Nici desfrînaţii,… nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,… nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu” (I Cor.6,9).

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.