comportamentul fiului fata de mama

0
0

Bună ziua! Am o durere mare în suflet şi vreau să rog sprijinul dvs. şi să mă îndrumaţi pe calea dreaptă, am un frate care are un comportament neadecvat faţă de mama, îi spune multe vorbe urâte, o insultă, strigă, neavând în vedere că are şi un copil de care nu are grijă de el doar eu şi mama şi mama copilului educăm şi întreţinem copilul. Am încercat să vorbesc cu el, dar e imposibil întotdeuna se consideră că el e cel corect, nu ştiu cum să procedez mai departe e o tensiune mare în casă de câţiva ani şi tatăl e acel care îl susţine în toate relele. Vă rog ajutaţi-mă, ce rugăciuni să citesc sau la ce slujbe să îl dau ca să îi lumineze minţile sau ca să aibă cel de sus o influenţă. Mulţumim!

  • You must to post comments
0
0

Se întâmplă și din astea fraților. Din păcate, mândria noastră uneori umple toate paharele! Continuați să vă rugați pentru el și cu multă dragoste și răbdare să încercați să corectați situația!

Doamne, Ție mă rog, ține pe frații mei (fratele meu) și surorile mele (sora mea), dându-le lor sănătate, viață lungă și darul Tău cel sfânt, ca să umble în căile Tale și să facă cele ce sunt după voia Ta cea sfântă. Dă-ne, Doamne, de acum până la capătul vieții, să ne iubim și să ne cinstim unii pe alții,- căci ce este mai bun și mai frumos decât a viețui frații împreună! Așa, Doamne, ascultă rugăciunea noastră și milostiv fii nouă, că bun și iubitor de oameni ești și Ție mărire înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.