constiinta incarcata

0
0

Părinte, am o problemă. Sunt necăsătorită, şi am 32 de ani. La serviciu am un coleg care a divorţat de soţia sa, dar s-au împăcat pe motiv că au un copil, şi acesta trebuie să crească cu ambii părinţi. De ceva timp (aproximativ 3 luni), acest coleg care este şi seful meu, se pare că are altfel de sentimente faţă de mine decât cele fireşti de coleg. Am încercat să-i spun de nenumărate ori că nu este bine. El încearcă să-mi explice zilnic, că nu va face nimic din ceea ce nu vreau eu. Practic nu s-a întâmplat nimic serios, dar eu am conştiinţa încărcată. Ce să fac?

  • You must to post comments
0
0

Să fugiți de păcatul desfrâului ca dracul de tămâie, vorba din popor! Nu e glumă soră, e păcatul preacurviei! Diavolul, va face tot posibilul și imposibilul să vă dea jos cu păcatul dat!

Iar astfel de vorbe precum că trăiesc doar de dragul copilului…. prostii! Doar să vă întunece mintea și să vă robească păcatului! O să vă mustre conștiința o viață întreagă! Vă sfătui să vă mărturisiți și să faceți tot posibilul ca să se încheie orice avans! O femeie serioasă știe să-și apere demnitatea!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.