nesiguranta

0
0

Bună ziua, părinte! Numele meu este Maria şi am 20 de ani. De două ori mi s-a întâmplat să primesc vizita unui fete şi a unei doamne făcând parte din organizaţia martoriilor lui Iehova. Am vorbit cu această fată forte puţin, nu m-a întrebat ce religie am sau altceva. Am citit împreună câteva pasage din biblia pe care o avea şi a rămas să mai revină. Mi-a dat şi două broşuri „treziţi-vă” şi „turnul de veghe” nu i-am spus nu. Întrebarea mea este următoarea: este păcat că o primesc şi citesc acele broşuri? Ar trebui să-i spun data viitoare să nu mai vină? Mulţumesc, părinte, o zi binecuvântată!

  • You must to post comments
0
0

Da, este păcat și încă păcat foarte mare soră. Discuțiile cu sectanții, pot fi duse doar de către teologi, care nu pot fi ușor tulburați de către toate prostiile lor.

Vă sfătui să citiți și cartea ”Abordarea cu dragoste a Martorilor lui Iehova”, pe care o aflați în pagina noastră mai jos de calendar! E scrisă de un fost martor, care și-a dat seama de toate prostiile lor. Faceți-o la fel! Hristos a Înviat! Iar pe persoanele în cauză, cu multă cumsecădenie, respingeți-le și spuneți-le că nu doriți să discutați cu ele!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.