pacatul

0
0

Bună seara, aş vrea să vă mulţumesc pentru această pagină minunată, în care putem găsi răspunsuri la suferinţele noastre, vă mulţumesc. În zilele noastre foarte mulţi consumă tutun, altfel nici nu ştiu cum să spun. Mă confrunt şi eu cu această problemă fiindcă aşa o consider. Cu ceva timp în urmă 3-4 luni, prietenul meu a început să folosească, să consume acest produs păcătos, murdar. Am încercat să îl conving că nu e bine, el a încercat să se oprească, dar în zădar. Nu ştiu cum să îl ajut să scape de el. Vin cu rugămintea de a-mi da un sfat cum să procedez, cum să îl ajut, ce rugăciuni trebuie să fac. Mă rog pentru asta, vreau să pot să îl fac să ispăşească acest păcat pentru totdeauna. Alutaţi-mă vă rog.

  • valeria a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dumnezeu să vă întărească soră în lupta Dvs. Orice ajutor acordat fraților noștri în izbăvirea de patimi, este mântuitor și pentru fiecare dintre noi, nu doar pentru cei pe care îi ajutăm!

Ca să nu vă umflu capul cu prea multe sfaturi, încât să nu reușiți să țineți nici unul, vă îndemn să citiți următorul material: Cum să scap de patima fumatului și în măsura posibilităților, cu rugăciune să încercați să urmați sfaturile!

Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.