durere

0
0

Sărut mâna, părinte! Vă rog să mă iertaţi, dar am venit să îmi spun amărăciunea şi să mă învăţaţi ce să fac. De la moartea tatălui meu m-am confruntat cu multe probleme cu mama, cu sora, cu cumnatul, de toate naturile, iar eu am tot obosit, cum să vă spun părinte am tot suferit, m-am tot supărat şi acum de vreo două-trei luni mă doare inima, am fost şi la medic, urmez şi un tratament, dar fără nici un rezultat, durerea tot există. Mă tot gândesc şi la tatăl meu şi la viaţa de aici, şi la cei de lângă mine, şi sunt atât de neputincioasă. Nu ştiu dacă mai îmi trece durerea asta pe care o am la inimă, simt că nu mai am putere. Vă rog, ajutaţi-mă, părinte! Doamne ajută. Amin.

  • Luciana a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Da poate nu e cazul soră să te tot războiești cu toți și cu toate, tot ce e posibil, inclusiv și cu Dvs. Poate că e cazul să plecați capul cu multă smerenie înaintea lui Hristos, și să vă aduceți aminte, măcar și de rugăciunea Tatăl nostru, în care cerem, ca voia lui Dumnezeu să se împlinească în viața noastră. Ce ziceți de așa ceva?

Unii oameni, obișnuiesc să se lupte pentru a întări credința în cei din jur, sau pentru alte scopuri… Deseori, însă nu trebuie să lupți. E destul tu să trăiești Ortodoxia. Ceilalți te vor urma! Deci, vă sfătui să nu vă tot luptați. Cercați pur și simplu să trăiți Ortodoxia autentică! Soră Luciana, te rog să mă ierți pentru întârzierea răspunsului. Am c-am fost ocupați cu sărbătorile! Dumnezeu ne iubește, să nu uitați!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.