Viata DE FAMILIE

0
0

Îmi cer iertare, dar am şi eu o întrebare, ce ne facem totuşi cu viaţa sexuală din timpul postului? Este permisă? E interzisă, sau are limite? Mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Sfântul Apostol Pavel ne poruncește să ne lipsim unul de celălalt doar pentru a ne îndeletnici cu postul și cu rugăciunea! Aceste cuvinte ne explică foarte și foarte clar, că relațiile în perioada postului sunt interzise! Totuși, toate să fie făcute cu pace și cu bunăînțelegere în familie. Adică, dacă reușiți să fiți ambii de acord de a nu avea relații pe perioada postului e foarte bine. Dacă însă soțul cere să aveți relații, sunteți datoare să o faceți, pentru că dacă refuzați, puteți să-l duceți la un păcat și mai mare, fie, să ajungă să caute relații în altă parte, fie să vă învinovățească pe Dvs. de faptul că aveți pe altcineva.

Iată de ce și ziceam, toate să fie făcute cu pace și cu bunăînțelegere! Această situație este specifică pentru familie. Însă orice relație în afara familiei și orice relație împotriva firii este păcat și urâciune împotriva lui Dumnezeu!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.