durere

0
0

Cu iertare! Am o durere mare de nedescris, ieri am primit cu o lovitură în suflet, vestea că bebeluşul care îl port în pântece are o posibilă malformaţie cardiacă, ceva probleme la inimă. Medicul m-a anunţat că trebuie de făcut urgent investigaţiile, că mai am timp de 2 săptămâni de a stopa sarcina, oare de ce?! Pentru ce?! De ce sa fac acest lucru? Nu vreau deloc, însă medicul mi-a zis că e posibil de a se naşte un copil cu retard mintal. Deşi nici ei nu sunt precişi sută la sută, cum nu va fi, el al meu, şi nu pot să îl omor! Ştiu că poate sufăr şi din cauza păcatelor, dar de ce anume el, pruncul trebuie să sufere cu moartea?! Sfătuiţi-mă va rog ce să fac, deznădejdea mă apasă….mi se opreşte răsuflarea.

  • You must to post comments
0
0

Categoric, categoric nu avortați soră! Categoric! Cunosc personal câteva cazuri în care medicii insistau ca copilașul să fie avortat iar părinții nu au dat ascultare. S-au născut complet sănătoși și binecuvântați de Dumnezeu. Medicii deseori se înșeală!

Credința în Dumnezeu însă, la sigur poate face minuni! Vă rog mult să vă încredeți în Dumnezeu și să vă rugați Domnului ca copilașul Dvs. să fie sănătos! Mărturisiți-vă cât mai des și nu uitați că Dumnezeul nostru este Dumnezeu care face minuni!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.