0
0

Sărut mâna, părinte. Mă scuzaţi, dar am o întrebare care mă frământă, eu nu sunt căsătorită, dar am avut relaţii (intime) acuma vreau să mă duc să mă împărtăşesc şi aş dori să ştiu dacă ar trebui să-i spun părintelui de acest păcat, şi dacă nu-i spun, dar mă împărtăşesc voi face o greşeală mai mare? Mă rog de mă iertaţi părinte.

  • You must to post comments
0
0

Ve-i face un păcat de moarte de nu ve-i mărturisi păcatul! Este îndoită fărădelegea atunci când este ascunsă la Taina Sfintei Spovedanii. Iar rușine, un creștin trebuie să aibă atunci când păcătuiește, nu atunci când se pocăiește!

Păcatul desfrâului, este unul dintre cele mai mari păcate înaintea lui Dumnezeu! Este cazul nu doar să-l mărturisiți, ci să vă și pocăiți pentru păcatul săvârșit și să mai și făgăduiți că nu ve-ți reveni la el. Orice relație, este binecuvântată doar în cadrul Sfintei Cununii. Ce este în afara ei, fărădelege se numește! Iar a primi Dumnezeieștile Taine fără a mărturisi păcatele înseamnă a fi întocmai ca Iuda Iscarioteanul, care a primit cu nevrednicie Sfintele Taine și la vândut pe Domnul nostru!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.