0
0

Sărut mâna, părinte, am şi careva neînţelegeri pe care nu ştiu cum să le rezolv, şi nu ştiu dacă îmi este mie în putere să duc la bun sfârşit ceea ce s-a iscat în familia mea, de curând m-am căsătorit şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru soţul pe care mi l-a dăruit, însă faratele soţului şi cumnata de când ne-am căsătorit nu mai vorbesc cu el şi nici cu părinţii lor, ne scot vorbe, şi mai nu ne învinuiesc pe noi că ei nu se înţeleg cu părinţii, deşi nu le-am făcut nimic rău, nu ştiu la ce o să ducă, dar văd că soţul suferă pentru că îi e frate, şi sângele apă nu se face. Îmi cer iertare părinte pentru necunoaşterea mea, şi te rog să ne îndrumi pe calea cea dreaptă.

  • Adela. a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Prin răbdarea voastră, vă veți dobândi sufletele voastre, ne învață Sfânta și Dumnezeiasca Scriptură. Vă îndemn la multă răbdare, dar și la multă rugăciune pentru rudele soțului Dvs. Totodată, prin comportamentul Dvs., dați dovadă că soțul a făcut alegerea corectă, luându-vă de nevastă. Cunosc un caz similar, când familia soțului, din start nu dorea să accepte candidatura. Totuși, odată cu trecerea timpului, familia s-a convins de faptul că alegerea a fost de la Dumnezeu!

Faceți la fel, comportați-vă cu multă dragoste, răspundeți la rău cu bine! Pocăința familiei nu va întârzia! Și, numaidecât rugați-vă pentru ei, nu ca pentru vrăjmași, ci ca pentru niște prieteni care sunt ispitiți de diavolul…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.