martorii lui iehova

0
0

Sărut mâna, părinte sunt venită în Danemarca cu prietenul meu. Şi aici am găsit o prietenă care este martoră lui Iehova. Am studiat împreună cu altă prietenă de a mea, susţin sunt ortodoxă. Am făcut mare păcat părinte că am studiat altă biblie? Am păcătuit că am studiat martorii lui Iehova? Sunt disperată.

  • mariana a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu trebuie să cădeți în disperare, dar nici cu atâta ușurință să cădeți pradă ereziilor și rătăcirilor promovate de această comunitate religioasă. Chiar astăzi, vorbeam cu cineva și îmi povestea că nu poate înțelege prostia Martorilor, care, cu toate că atât Sfânta Scriptură, cât și Tradiția dar și istoria afirmă cu multă claritate că Hristos a fost răstignit pe Cruce, ei îl răstignesc pe stâlp. Cum e posibil ca să întunece atât de mult mintea oamenilor?

În fine, vă recomand și Dvs. să citiți cartea ”Abordarea cu dragoste a Martorilor lui Iehova”, pe care o puteți salva din pagina noastră, mai jos de calendar. De asemeni, vă rog neapărat să vă mărturisiți de păcatul săvârșit și, nu mai cercetați cuvântul lui Dumnezeu după traducerea martorilor. Din păcate, au schimbat complet Adevărul de Credință, spre a lor pierzare sărmanii…

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.