Sacrificare pt altii sau greseala

0
0

Sărut mâna, Părinete. Mă rog de mă iertaţi pe mine păcătoasa, dar aş avea nevoia de un sfat, că nu ştiu cât de corect fac sa nu… Mă rog şi eu cum pot şi cum ştiu, dar în rugăciunea mea mereu am cerut la toţi sfinţii să se milostivească asupra tuturor celor dragi mie şi să li se ierte păcatele, însă sufletul meu să îl lase la urmă şi că pentru mine dacă Domnul va mai avea timp la urmă să se milostivească şi asupra mea. Părinte, sfătuiţi-mă pe cât este de corectă aşa rugăciune. Vă rog să mă ajutaţi să înţeleg dacă fac corect sau nu? Vă mulţumesc mult pentru tot timpul acordat şi mă scuzaţi pentru tot deranjul.

  • You must to post comments
0
0

Soră Sofia, nu cred că își are rostul anume o așa formulare. Sunt convins, inițial o astfel de formulare a ieșit anume din dragostea și smerenia strămoșilor noștri, care chiar își iubeau semenii lor. Dacă formularea dată se vede ieșită tot din dragoste și adevărată smerenie, poate că și e bine să fie utilizată. În același timp, eu sunt de părere că Dumnezeu știe mult mai bine unde se cuvine întâietate în ascultarea rugăciunilor și unde ba!

Și mai apoi, dacă ne rugăm în felul dat, iar inima noastră este măcinată de invidie că toți au, numai de noi, credem noi, că a uitat Dumnezeu, atunci care mai este rostul unei astfel de formulări?

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.