Hrana duhovniceasca

0
0

Cum se prepară „anafura” acasă din făină albă, ulei şi aghiazmă sfinţite de preot sau de la maslu? Dar alt tip de făină, de exemplu de cereale, de ovăz, secară, etc., se poate şi untdelemn de masline extravirgin, se poate face prescura sau nu ştiu cum i se spune, pânici, colăcei,… care se mănâncă în loc de anafură dimineaţa pe stomacul gol? Cum este bine de procedat? Sau să le fac şi apoi să le duc la preot să le sfinţească? Îmi puteţi da mai multe exemple şi nişte sfaturi?

  • You must to post comments
0
0

Anafora nu se prepară acasă și ea nu este anaforă, până când asupra ei nu se rostesc rugăciunile de sfințire de către preot în cadrul Dumnezeieștii Liturghii!

Aici, aveți mai multe informații despre prescură în cultul creștin-ortodox! Lectură plăcută!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.